De Klussenier Jaap Dekker
De Klussenier Jaap Dekker

Heereweg 41
1871 EC Schoorl

Dien uw offerte-aanvraag in   

072 509 40 56
06 8219 5247
jaap.dekker@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 54556953

Even voorstellen

Ik ben Jaap Dekker en samen met mijn vrouw Alice wonen wij in, het geheel door mij gerenoveerde huis, in Schoorl. Samen hebben wij drie zonen, Jaap-Jan, Paul en Bart. Sinds 1 juli 2012 ben ik als Klussenier beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Ik ben geboren in een agrarisch gezin met een eigen bedrijf. Van kinds af aan was ik altijd in de schuur te vinden om te timmeren, verlengsnoeren maken, aan elektrische installaties werken en machines repareren. Na de MTS werktuigbouw ben ik terecht gekomen in de landbouw mechanisatie. Vervolgens heb ik 10 jaar een eigen bedrijf gehad in de Landbouw, waarna ik 20 jaar bij een bedrijfsbrandweer in de kop van Noord Holland ben werkzaam geweest. Naast het werk bij de brandweer werkte ik erg veel voor een bekende doe-het-zelf zaak, een installatie bedrijf en een schildersbedrijf. In die tijd heb ik veel gereedschap aan geschaft en begon zelf klussen aan te nemen. Toen de Klussenier op mijn pad kwam was dat een mooie kans om mijn eigen klusbedrijf op te starten.

Voor onder andere het installeren van keukens en badkamers, installatiewerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, onderhoud en renovatie aan uw woning kunt u bij mij terecht. Maar ook voor het plaatsen van dakramen, elektra en schilderwerk kunt u mij inschakelen. Als u verzekerd wil zijn van een tot in de puntjes verzorgd resultaat ben ik de aangewezen persoon om dit te verwezenlijken. Mijn luistervaardigheid, creativiteit, ervaring, veelzijdig vakmanschap en doorzettingsvermogen leveren het resultaat waar de klant naar verlangd.
Mijn motto is dan ook : “Uw klus, mijn uitdaging“.

Hebt u een verbouwing gepland, een reparatie of een andere klus? Neem contact op met mij om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en voor een vrijblijvende offerte.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...